Hulsebos Dak & Zinkwerken   06 46 34 68 88   info@hulsebosdak.nl

 
 

Daklekkage vandaag nog opgelost

Heeft u last van een daklekkage binnen Overijssel? Hulsebos Dak & Zinkwerken lost uw lekkage vandaag nog op! Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar en weten voor elke situatie wel een geschikte oplossing. Wij bieden u met onze lekkagedienst een effectief reddingsmiddel om verdere complicaties te voorkomen.

24-uursservice

Wij snappen als geen ander hoe vervelend het is om te maken te hebben met een lekkage in het dak. Om die reden hebben wij onze spoedservice opgezet om iedereen in de omgeving snel van dienst te zijn. Te allen tijde streven we ernaar om binnen 24 uur ter plekke te zijn om de situatie te bekijken en een passende oplossing te vinden. In sommige gevallen zal dit een noodoplossing betreffen (bijvoorbeeld het dichtkitten of -plakken van de lekkage), waarna we later terugkomen voor het echte werk. Met onze 24-uursservice doen we er alles aan om onnodige kosten te vermijden en de schade aan uw woning of pand zoveel mogelijk te beperken. We staan 7 dagen in de week voor u klaar en zijn zelfs ’s avonds bereikbaar voor een spoedje.

Verdere problemen voorkomen

Van groot belang is om het lek spoedig te verhelpen. Dit om verdere problemen waaronder een verrot dakbeschot, een verzadigde isolatie of een storing aan uw elektra te voorkomen. Wacht u te lang? Dan bent u veel verder van huis. Vandaar dat we u aanraden ons direct te bellen wanneer u de daklekkage ontdekt. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk ter plaatse voor een korte indicatie, zodat u direct weet welke kosten u te wachten staan. Gaat u akkoord? Dan zullen we de daklekkage repareren. Na het herstel krijgt u de uiteindelijke offerte die nooit ver afwijkt van de eerste prijsindicatie.

Bel bij spoedgevallen naar het telefoonnummer 085-8885203. Voor overige situaties of meer informatie kunt u eveneens mailen naar info@hulsebosdak.nl of het contactformulier invullen. Binnen plaatsen zoals Lemelerveld, Hardenberg en Zwolle in Overijssel helpen we u graag verder.

Search