Hulsebos Dak & Zinkwerken   06 46 34 68 88   info@hulsebosdak.nl

 
 

Dakrenovatie verzorgd door Hulsebos Dak & Zinkwerken

Hulsebos Dak & Zinkwerken is hét adres voor uw dakrenovatie in Overijssel. Een dak herstellen is een dienst waarmee wij veel ervaring hebben en die we in plaatsen zoals Lemelerveld, Hardenberg en Zwolle graag voor u uitvoeren. Wij houden de dakbedekking van een bouwstek altijd kritisch tegen het licht.

Renoveren, repareren of vervangen

Hulsebos Dak & Zinkwerken weet als geen ander wat bedekking doet wanneer het eenmaal op de daken ligt. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om particulieren, bedrijven en organisaties te voorzien van deskundig advies. Voordat we advies uitbrengen is het van belang een grondige inspectie uit te voeren. We bekijken wat voor een soort bedekking er op het dak ligt en wat de staat hiervan is. Blijkt er een aanpassing nodig te zijn? Dan leggen we u diverse opties voor. Zo kunnen we het dak renoveren door het dak te repareren of te isoleren. Daarnaast is het in sommige gevallen onontkoombaar om de huidige dakbedekking eraf te slopen en een volledig nieuw dak aan te leggen.

Uitgebreide service

Tijdens de inspectie lopen we aandachtspunten langs en bekijken we hoe eventuele verslechterde punten verbeterd kunnen worden. Vervolgens brengen we advies uit. U als klant bepaalt te allen tijde wat wij gaan doen. Het dakonderzoek is altijd gratis, zelfs indien u besluit niet met ons verder te gaan. Doorgaans raden we aan controle uit te laten voeren wanneer uw dak al zo’n 15 tot 20 jaar oud is. Na de schouwing stellen we een fotorapportage op inclusief de berekening van verschillende bouwopties. We zijn tevens in te schakelen voor de dakreparatie of -restauratie van complete wijken. Hiervoor leveren we meerjarenplannen en een realistisch kostenplaatje.

Neem contact op met Hulsebos Dak & Zinkwerken indien u binnen Overijssel geïnteresseerd bent in dakrenovatie. Bel naar 085-8885203, stuur een mail naar info@hulsebosdak.nl of vul het contactformulier in. We helpen u met genoegen verder bij uw dakbedekking repareren.

Search