Hulsebos Dak & Zinkwerken   06 46 34 68 88   info@hulsebosdak.nl

 
 

Hulsebos Dak & Zinkwerken voor uw dakonderhoud

Voor dakonderhoud in Overijssel bent u aan het juiste adres bij Hulsebos Dak & Zinkwerken. Wij maken uw dakbedekking zorgvuldig schoon en lopen knelpunten na om lekkages nagenoeg te voorkomen. Op deze manier zullen zand, takjes en bladeren die zich mettertijd op het dak verzamelen minder snel voor problemen zorgen.

Dak laten onderhouden

Ieder mens wenst zich een dak boven het hoofd, maar velen vergeten hoe belangrijk het is dit dak te onderhouden. Als aanlegger van daken weten wij als geen ander hoe we een dak het beste kunnen verzorgen. Vandaar dat we graag eens per jaar naar uw dakbedekkingen komen kijken. Tijdens onze onderhoudsbeurt verwijderen we verontreinigingen, lopen we de kritische punten langs en repareren we deze waar nodig. Dergelijke diensten zijn van groot belang, aangezien een oneffenheid zich eenvoudig tot lekkage ontwikkelt. We waarschuwen u voor de eventuele gevolgen en geven aan wat verstandig is om te doen. Soms is een voor het oog gevaarlijke oneffenheid echter heel onschuldig. Dit melden we dan eveneens, zodat u niet onnodig kosten hoeft te maken. Gewoon eerlijk zoals het is. Afspraak is bij ons immers afspraak!

Grondige inspectie

Het dakonderhoud kunt u eventueel laten uitvoeren in combinatie met een grondige dakinspectie. Bij deze controle kijken we net iets verder dan de algemene inspectie die we standaard uitvoeren bij een onderhoudsbeurt. We stellen vervolgens een complete rapportage op met foto’s en berekeningen van verschillende bouwopties. Uiteraard lichten we onze vondsten toe en voorzien we u van passend advies. Hierna is het aan u om te bepalen wat wij gaan doen. Ons dakonderzoek is overigens altijd gratis.

Wilt u Hulsebos Dak & Zinkwerken uw dak laten onderhouden binnen Overijssel? Bel naar 085-8885203, stuur een mail naar info@hulsebosdak.nl of vul het contactformulier in. Wij staan binnen Lemelerveld, Hardenberg en Zwolle en omliggende plaatsen voor u klaar.

Search