Hulsebos Dak & Zinkwerken   06 46 34 68 88   info@hulsebosdak.nl

 
 

Nieuwbouwdak door Hulsebos gerealiseerd

Hulsebos Dak & Zinkwerken heeft voor elk dak voor de nieuwbouw wel een passende dakbedekking. Wij verzorgen met genoegen uw nieuwbouwdak binnen Overijssel. Hierbij maakt het niet uit of het om een plat of hellend dak gaat: voor iedere situatie bieden we een perfecte oplossing.

Onderscheidende service

Wij zijn op de hoogte van de laatste bouweisen, maar weten ook wat mooi en haalbaar is. Van dakbedekking en isolatie tot verzekerde garantie en dakrollen: Hulsebos Dak & Zinkwerken voldoet aan alle eisen die de dynamische bouwwereld tegenwoordig stelt. We gaan zelfs een stap verder dan onze concurrenten: met onze jarenlange ervaring vertalen we de lijst aan technische specificaties uit het bouwkundig bestek moeiteloos naar een concreet werkpakket. Bovendien voeren we niets uit zonder eerst met u te overleggen. Daarbij kenmerkt onze aanpak zich door meedenken. Een architect ziet weleens wat over het hoofd. Gelukkig is dat dankzij onze scherpte geen schande.

Tot in de puntjes geregeld

Zodra u ons inschakelt voor de nieuwbouwdakbedekking spreken we een datum en tijdstip af waarop wij aan de slag gaan. Meestal spreken we af dat alle materialen al klaarliggen en wij het dak voor het nieuwbouwproject alleen nog verder hoeven op te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van het dak of het toevoegen van de dakbedekking. Voorafgaand overleggen we uw ideeën en wensen én bespreken we met u welk soort overdekking u wilt: een bitumineuze, een kunststof of een shinglesbedekking. Te allen tijde realiseren we het nieuwbouwdak zoals u dat in gedachten heeft.

Hulsebos Dak & Zinkwerken binnen Lemelerveld, Hardenberg, Zwolle of elders in Overijssel het dak voor uw nieuwbouwproject laten verzorgen? Maak een afspraak door te bellen naar 085-8885203. Door te mailen naar info@hulsebosdak.nl of door het contactformulier in te vullen vraagt u eventueel meer informatie op. We staan u spoedig te woord.

Search