Hulsebos Dak & Zinkwerken   06 46 34 68 88   info@hulsebosdak.nl

 
 

Shingles-dak door Hulsebos Dak & Zinkwerken verzorgd

Schakel Hulsebos Dak & Zinkwerken in wanneer u verlangt naar een shingles-dak in Overijssel. Binnen plaatsen als Lemelerveld, Hardenberg en Zwolle staan we voor u klaar om de dakshingles met precisie en zorg te leggen. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons altijd gegarandeerd van een hoogwaardig eindresultaat waar u blij van wordt.

Wat zijn dakshingles?

Shingles zijn kleine stukjes dakbedekkingsmateriaal dat we op deskundige wijze licht overlappend op het dak bevestigen door middel van branden, lijmen of spijkeren. De stukken bestaan uit een geïmpregneerde inlage van glasvlies met aan de zijkanten een coating van bitumen. Daarbovenop is een beschermlaag van gekleurd mineraal aangebracht. Dankzij de inlage van glasvlies is de dakbedekking stabiel, sterk en stevig. Door het geringe eigen gewicht zijn de bitumineuze shingles geschikt voor licht hellende tot nagenoeg loodrechte daken en toe te passen op verschillende dakvormen zoals piramiden, dakkapellen, ronde en kegelvormige daken. Hierbij maakt het niet uit of het om een woonhuis, garage, schuur of tuinhuis gaat. Tegen een relatief laag bedrag krijgt u een duurzame en waterdichte dakbedekking van uitstekende kwaliteit.

Verschillende soorten

De dakshingles kenmerken zich door de enorme variatie in kwaliteit, types, vormen en kleuren. Naast deze kenmerken zijn er ook shingles die verschillen in dikte. We kunnen zelfs shingles-dakbedekking leveren die geschikt is voor renovatieprojecten. Deze overdekking kunnen we namelijk over de bestaande shingles heen leggen. Dit is een systeem met een kostenbesparend voordeel. Zo bespaart u namelijk op de kosten voor het verwijderen én het afvoeren van de bestaande dakbedekking en bijbehorend materiaal.

Maak een afspraak met Hulsebos Dak & Zinkwerken indien u binnen Overijssel interesse heeft in een shingles-dak. U bereikt ons door te bellen naar 085-8885203, door te mailen naar info@hulsebosdak.nl of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder wanneer het om dakshingles gaat.

Search