Hulsebos Dak & Zinkwerken   06 46 34 68 88   info@hulsebosdak.nl

 
 

Zinken dakgoot van Hulsebos Dak & Zinkwerken

Hulsebos Dak & Zinkwerken is tevens specialist op het gebied van zinkwerk en dakgoten. Wenst u een zinken dakgoot binnen Overijssel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast het monteren van goten, houden wij ons eveneens bezig met het repareren en vervangen hiervan.

De voordelen van een zinken goot

Wilt u weten wat de pluspunten van een zinken goot zijn? We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje. Zo is zink een mooi, duurzaam en robuust materiaal en daardoor erg geschikt voor de bekleding van gevels en daken. Het metaal kent bovendien een lange levensduur dankzij de hoge corrosiebestendigheid en heeft een uitstekende verwerkbaarheid. Daarnaast is een dakgoot van zink waterdicht, buigzaam en in vele gepatineerde en gelakte kleuren verkrijgbaar. Voor het bevestigen van een zinken dakgoot hoeven we niet te werken met klangen en hoeven we geen schroeven door de kap heen aan te brengen. Dit zorgt voor een sjiekere uitstraling dan bij aluminium of kunststof goten. Op aanvraag kunnen we zelfs een zinken regenpijp voor u vervaardigen.

Zinkwerk repareren en vervangen

Bij een eventuele lekkage kunnen we snel én relatief goedkoop een zinken dakgoot repareren. Dit terwijl goten van andere materialen vaak vervangen moeten worden. Om die reden is zink een van de meest gebruikte materialen voor de realisatie van dakgoten. In enkele gevallen raden we aan de zinken dakgoot te vervangen. Ook hiermee hebben we een jarenlange ervaring, waardoor u zeker weet dat de vervanging secuur gebeurt. Op de door ons aangebrachte goten geven we overigens altijd 10 jaar garantie!

Bent u woonachtig binnen Lemelerveld, Hardenberg, Zwolle of elders binnen Overijssel en wilt u Hulsebak Dak & Zinkwerken een dakgoot van zink laten verzorgen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 085-8885203, via het mailadres info@hulsebosdak.nl of via het contactformulier. Wij realiseren met genoegen het zink op uw gevel of dak!

Search